0883 264 888 info@markov-bg.com
Транспорт

Ние от траурна агенция “Марков” Извършваме транспорт на починал на територията на цялата страна и/от чужбина. Превозите се осъществяват със специални пригодени за траурни процесии транспортни средства.
Ако Ваш близък или роднина е починал в държава в рамките на Европа, ние ще Ви окажем пълно съдействие за подготовка, оформяне на документацията и транспорта на тленните останки на покойника до всяка точка на България.

Репатриране на покойник от всяка точка на света с въздушен транспорт.

В случай, че Ваш роднина или близък почине в държава извън рамките на Европа, ние от траурна агенция „Марков“ ще организираме и извършим репатрирането на останките на покойника с въздушен транспорт. Нашите погребални агенти извършват подготовката на тленните останки – балсамиране и поставяне на покойника в специален контейнер с вградена цинкова вана, оформят и изпращат необходимия набор от документи до компетентните органи.

Ще Ви помогнем в този труден за Вас момент. Ще направим всичко по силите си, за да премахнем част от товара стоварил се на Вашите плещи.

Можем да извършим транспорт до/ от следните държави:

Австрия, Англия, Белгия, Германия, Гърция, Дания, Испания, Италия, Македония, Норвегия, Румъния, Финландия, Франция, Холандия, Швейцария, Швеция